Gépi árokásásGépi árokásás

 

Saját TORO DINGÓ árokásó gépünkkel segítséget tudunk nyújtani öntözőrendszerek telepítésénél, kábelfektetésnél, csőfektetésnél. 

 

Kik tudják kihasználni szolgáltatásunkat?

Víz, villany, öntöző, és drén rendszerek szerelésénél bárkinek eltudunk menni segíteni, aki igényt tart ennek a praktikus kis gép segítségére. Munkánk megbízható és alapos.

Árokásás

 
Az árokásás költségei 20-40 cm:

 


Homokos talajon:
 0 - 50 méter 560 Ft/m*,

100 - 300 m 480 Ft/fm*, 300 m felett az ár egyedi

 

Közép kötöt talajon: 0 - 50 méter 680 Ft/m*,

100 - 300 m 580 Ft/fm*, 300 m felett az ár egyedi

 
Kötöt talajon: 0 - 50 méter 800 Ft/m*,
100 - 300 m 720 Ft/fm*, 300 m felett az ár egyedi
 
Sziklás, kavicsos, sittes, nagy gyökerekel tarkított talajokon NEM vállalunk árokásást.
 
 
 
 
 
100 méter árok mennyiség alatt kiszállási díjat számolunk fel. Ami Budapesten és környékén min. 10000 Ft*
Akár 50% kedvezményt tudunk biztosítani olyan megrendelők számára, akik rendszeresen tudnak munkát biztosítani Cégünk számára. 
 
 
Mit is tud a gépünk:
 
TORO DINGO típusú árokásó  kategóriájában a legkisebb, de a legerősebb. A TORO DINGO  önjáró, mozgatása a kezelő által történik. 
A berendezés kis méreteinek köszönhetően 1 méter széles, öntözőrendszerek telepítésénél, kábel-fektetéseknél, csőfektetésnél hasznos társ. Használatának egyik nagy előnye, hogy nem kell nagy mennyiségű földet megmozgatni. 20 -  90 cm mélyen, 11 cm szélesség mellett az ásás sebessége a talaj keménységétől függően 150-160 fm/óra, a fellazított földet egy csiga szállítja és rakja a kiásott árok egyik oldalára, így a betemetés is gyors és könnyű. A nagy teljesítményű benzinmotor hatására megnövekedett a gép ásási teljesítménye is.
 
A gép egy 14,5 lóerős Kohler motorral szerelt, amin erős karbidfogainak köszönhetően igen kötött talajokon is eredményesen használható. Kis mérete miatt pedig szállítása, mozgatása egyszerű, és szűk területeken is könnyedén tudunk dolgozni, még a legszűkebb helyekre is könnyedén beférünk és egyenletes munkagödröt tudunk vele kialakítani bárki számára.
 
Vállaljuk sportpályák, focipályák öntözőrendszerének a cső fektetését is!

Kosár

Regsiztráció/Belépés

OPEN
Ha tetszett az oldalunk!
Vissza felülre