vezerles1.jpg

Az esővíz hasznosítás nem boszorkányság, hanem egyszerű varázslat.

Hogyan is történik esővíz varázslása az Ön házába és kertjébe? Ilyen egyszerűen lehet használni! 

Tároló + vezérlés, két egység,
1+1= esővíz hasznosító berendezés.
Két komponens kell egy modern esővíz hasznosítóberendezéshez, Tartály és hozzá a vezérlő központ.
Ehhez a tartályban levő komponensek már készre szerelve várjákbevetésüket, a szűrő, csillapított bevezetés, a vízelvétel és atúlfolyó.
A vezérlő egység kompletten felszerelve a szivattyúval, avezérléssel és az automatikus ivóvíz utántöltéssel.

 

 

Az esővíz itt találkozik a technikával, ez a két egység garantálja a gyors, időtakarékos és egyszerű telepítést. A berendezés telepítését általában erre az irányra szakosodott vállalkozók végzik. Arra kell ügyelni, hogy az összes komponense a DIN 1989-es esővíz hasznosító szabályzatnak megfeleljen. így az egész egység biztonságosan, automatikusan és halkan működik. Ezáltal a wc-t, mosógépét azonnal esővízzel tudja ellátni, és a kertjét költségek nélkül öntözheti.

Az esővíz és hasznosítása a házban és a kertben egy magától értetődő dolog. Az eső egy olyan víz, amit feltétlenül használni kellene háromszoros előnyért: a gazdaságosság, azaz költségek csökkentése, a környezetvédelem, természetvédelem, függetlenség a vízművektől és hasonló intézményektől.Az esővíz hasznosítás a világ egyik legtermészetesebb dolga.

 

 

Az esővizet az ég ingyenes ajándékát gyűjteni kell és felhasználni! Cseppről cseppre takarékoskodni kell vele! Miért is kellene a körülményes és költséges vízárakba belenyugodni?

Bizonyára Ön is szeretné:

 

  • csökkenteni az éves vízköltségeit,
  • virágoskertjének örömet szerezni,
  • kerti tavát vízzel feltölteni,
  • mosógépét a vízkőtől megóvni,
  • wc használatonként kb. 9 liter ivóvizet esővízzel helyettesíteni,
  • az értékes ivóvízzel takarékoskodni,
  • és azokat a költségeket megtakarítani, amelyek az
  • esővíz elvezetése által keletkeznek.
Mennyit lehet ezzel az eljárással megtakarítani?

Személyenként naponta átlagosan 125 liter ivóvizet lehet megspórolni. Egy esővíz hasznosító berendezéssel a háztartásban és a kertben felhasznált ivóvíznek az ötven százalékát tudjuk megtakarítani. 

Éves viszonylatban ez egy négy személyes háztartás esetében 60-70 m3 ivóvizet jelent.

Alacsony vízdíjakat szeretne? Parancsoljon!

kep2.jpg

Az esővíz-hasznosítás készpénzt jelent az Ön pénztárcája számára. Szeretné, ha vízóra leolvasója megkérdezné Öntől: „Na nem felejtette el véletlenül az első számjegyet beírni a leolvasólapra? 25 m3 vízfogyasztás 125 m3 helyett?”

 

 

 

 

A mai áremelkedéseknél már érdemes befektetni!

kep3.jpg

Tudta Ön, hogy az vízdíjak 1988 óta kb. 350 %-kal emelkedtek, a benzinárak az ökoadó ellenére is csak 150 %-kal. A legkézenfekvőbb megoldás egy egyszeri jövedelmező befektetés az esővíz-hasznosításba, így ettől az árnövekedéstől örökké távol tartja magát. Az időjárás előrejelzők a jövőre nézve szárazabb nyarakat jósolnak. Megfelelő mennyiségű ivóvíz készenlétbe helyezése megnövekedett erőfeszítéseket jelent, és további okot ad a vízdíjak emelésére.

 

 

 

Honnan jön a víz?

kep4.jpg

Az áram közismert módon a konnektorból jön, a víz pedig a vízcsapból. Ez így igaz, de milyen közbenső állomásokat érint ez, és mi történik a környezetünkkel? Hogyan és mekkora erőfeszítések árán állítjuk elő ma az életünkhöz nélkülözhetetlenül szükséges javakat? Ez mindannyiunkat érinti. Az ivóvíztartalék létfontosságú, és a jövőben is biztosított kell, hogy legyen. 

 

 

 

Tiszta víz

kep5.jpg

A már kipróbált szűrőtechnika segítségével az Ön által felhasználásra kerülő esővíz mindig tiszta és szagtalan. Az esővíz-hasznosító berendezésekből származó víz higiéniai szempontból gondtalanul használható; ezt független intézetek számtalan vizsgálata bebizonyította.

Kosár

Regsiztráció/Belépés

OPEN
Ha tetszett az oldalunk!
Vissza felülre