Vízözön "Minden ami kert"

Automata öntözőrendszerek és kerti tó gépészetek forgalmazása.

Kerti tavak építése, szaktanács adás. Mezőgazdasági öntözés. Párásító rendszerek forgalmazása.

Öntözés házilag

Ne féljen saját maga elkészíteni öntözőrendszerét, de azért kérjen tanácsokat öntözőrendszeres kollegától! Automata öntözőrendszer házilag is lehetséges.

Víztisztító rendszerek.


A tiszta víz érték, nélküle nincs egészség, nincs élet. A rendszeres tiszta víz fogyasztása alapja egészségünknek. csak a tiszta víz képes szomjunkat oltani. Ha kevés vizet iszunk, szervezetünk képtelen a salakanyagokat, mérgeket kiválasztani

Viztisztitó Árlista

 

Mára egyre szélesebb körben válik ismerté a tiszta víz kedvező élettani hatása, és egyre jobban odafigyelünk arra, hogy mit iszunk. Csapjaink vize klóros, s az ipari víz kategóriájába tartozik, ezért nem is isszuk szívesen.

 

 • Amikor szervezetünk vízhiányban szenved, jelzéseket küld
 • Fáradtságérzés
 • Emésztési zavarok
 • Fejfájás
 • Bélrendszeri zavarok
 • Az ozmózis jelenséget először a XVIII. században írták le. A természetben a víz szállítása ozmózis segítségével történik. Például, amikor a gyökerek vizet szívnak fel, a sejtfalak egy természetes ozmózis-membránt képeznek, amely elválasztja a szennyeződéseket a tiszta víztől.
  Környezetünk további elszennyeződésének megakadályozására minden iparágban keresik az ún. "tiszta" technológiákat. A fordított ozmózis -angol rövidítése RO (reverse osmosis)- a vízkezelés területén nyújt erre jó alternatívát. Az eljárás az élővilágban is jól ismert ozmózis jelenséget hasznosítja.
 • A fordított ozmózis megértéséhez először az ozmózis jelenségének tisztázása szükséges.
  Az ozmózis rendszerek fő működési eleme egy félig áteresztő membrán, amely az oldószert (pl.: víz) átereszti, de az oldott sókat döntő részben visszatartja. Ha két különböző aktivitású, azaz különböző koncentrációjú oldatot egy ilyen féligáteresztő hártyával, az ún. membránnal választjuk el egymástól, akkor a kisebb koncentrációjú, nagyobb kémiai potenciájú a membránon keresztül áramolni kezd a töményebb oldat felé, és ott adott nyomást hoz létre. Az áramlás addig tart, amíg a nyomás elegendő nem lesz a termodinamikai egyensúly létrehozására, azaz a hidrosztatikai nyomás akkora lesz, hogy megakadályozza az újabb folyadékmennyiség átáramlását. Az ilyen egyensúlyi állapotban kialakult nyomás az ozmózisnyomás, vagy ha tiszta oldószer helyett kisebb koncentrációjú oldatot alkalmazunk, akkor a két oldat ozmózisnyomásának különbsége.
  Ha a folyamatot megfordítjuk és a koncentrált oldatra nyomást gyakorlunk, amely nagyobb, mint az ozmózisnyomás, akkor jutunk el az iparban is alkalmazott fordított ozmózis jelenségéhez, ahol az oldószert a membránon átkényszerítve nyerjük ki.
  A fordított ozmózist nevezik hiperszűrésnek, illetve ultraszűrésnek is.
 • A membrán számos vékony filmrétegből áll, amik össze vannak építve és spirál alakban össze csavarva egy műanyag cső körül (ezt néha TFC-nek vagy vékony vegyes film membránnak is nevezik). A membrán anyaga féligáteresztő hártya: a vízmolekulákat átengedi, míg a vízben oldott száraz anyagok számára falként működik (pl.: ásványi, vegyi szennyeződések). Amikor a bemenő víz keresztüláramlik a membrán felszínén, a molekulák behatolnak a membrán felszínébe, és a spirálban körbefolynak, majd a cső közepén összegyűlnek. A hátramaradt szennyeződéseket összegyűjti, kiöblíti és a membrán felszínéről a lefolyóba mossa
 • A legegyszerűbb és legcélszerűbb beépítési mód a mosogató alá történő elhelyezés. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor beépíthetjük szekrénybe, vagy külön helyiségbe, de a felhasználás helye ne legyen messzebb, mint 6 méter. A víz vezetésére kizárólag 6-10 mm átmérőjű műanyag vezetéket használunk. A berendezést tilos fagyveszélynek kitett helyre szerelni, a befagyás az egész berendezést tönkreteszi.

 

A viztisztító rendszer előnyei

 

 • A készülék közvetlenül az ivóvíz hálózatra köthető, nem használ adalékokat, és kémiai reakciók alkalmazása nélkül tisztítja a vizet, amely így azonnal iható.
 • Automatikusan és megszakítás nélkül szolgáltat ivóvizet folyamatosan, ellenőrzött minőségben, így kerülve el a másodlagos szennyeződés veszélyét.
 • Önszabályozó és energiatakarékos vízkészítő rendszer, amely a vízszükséglethez igazodva dolgozik.
 • Könnyen kezelhető, megbízható és biztonságos.
 • Az R-Osmosis
 • Hungary termékek a palackozott víz minőségén túlmutatva látják el Önt valóban tiszta ivóvízzel, a mosogatójára felszerelt csapon keresztül.

 


Karbantartása

A víztisztító berendezésnek a szűrőit célszerű évente kicserélni, és átmosatni a rendszert.

Kosár

Regsiztráció/Belépés

OPEN
Ha tetszett az oldalunk!

Ön szeretne hajnalban kelni?

A mai rohanó világunkban a kert a nyugalom szigete. A globálisan változó éghajlatunk számos kihívást okoz. A tavasz csapadékos, a nyár forró és száraz. Akinek kertje van, viszont szeretné élvezni a természet nyújtotta csodát. Ahhoz, hogy ez így is maradjon foglalkoznunk kell vele. A ráfordított munka mellett sajnos nagyon fontos tényező az anyagi szempont. Rengeteg kimutatással tudjuk igazolni, hogy a kertünknek a hajnali öntözés a legmegfelelőbb. A kert korai locsolása naponta vagy két naponta körülbelül 4-5 órát venne igénybe. Hajlandó Ön erre nap mint nap?? Természetesen érthető ha nem, és ilyenkor tudja a Mi segítségünket igénybe venni. Felmérjük- megtervezzük- és telepítjük Önnek az automata öntözőrendszerét! Nemcsak az idejét tudja másra fordítani hanem spórol is. Automata öntözéssel gazdaságossá tudja tenni kertje meglétét. Megoldás az Ön kezében van. Kéri a Mi segítségünket, vagy a web áruházunkból megrendeli és otthonában telepíti saját öntöző rendszerét.

 

Vissza felülre