Vízözön "Minden ami kert"

Automata öntözőrendszerek és kerti tó gépészetek forgalmazása.

Kerti tavak építése, szaktanács adás. Mezőgazdasági öntözés. Párásító rendszerek forgalmazása.

Öntözés házilag

Ne féljen saját maga elkészíteni öntözőrendszerét, de azért kérjen tanácsokat öntözőrendszeres kollegától! Automata öntözőrendszer házilag is lehetséges.

A DosaBox egy moduláris eszköz, amely lehetővé teszi a dózis 2-4 műtrágyák egy térfogatmérő módot és állítsa be a szívó üteme az egyes tápanyagok használni.

A jelenléte a vízórák és pH és EC monitorok, lehetővé teszi, hogy folyamatos ellenőrzés öntözővíz funkciók lehet változtatni az injekció kézi beállítás minden beszívócsatorna.

A DosaBox elvégzi a előkeverését műtrágyák, annak érdekében, hogy homogén tápoldat, és nem okoz nyomásveszteségek a fő légcsatorna A fertirrigatori IRRITEC, egyesítik a praktikum és a megbízhatóság a modern üzemanyag-befecskendező rendszer a tápoldat.

A műtrágya kezelése szabályozza egyszerű receptet tápoldatozás szerint kell megállapítani a mezőgazdasági / táplálkozási igényeinek a növények.

A megfelelő hidraulikus menedzsment kulcsfontosságú közvetíteni a megfelelő táplálékot a növényeket, ez biztosítja éves tapasztalattal rendelkezik a méretezés gépek és berendezések, valamint a megbízható és hiteles anyagok.

Az ergonomikus kialakítás gépeink, továbbá lehetővé teszi a kezelő könnyedén be tudja állítani az öntözési ciklusok és tápoldatozás és működtessük a rendes és rendkívüli karbantartás teljes biztonságot és kényelmet.

Minden gép rendelkezik CE tanúsítvánnyal.

JELLEMZŐK Adagolás 2-4 fert Mode: térfogati injekció

Befecskendező szivattyú 304

Premix tartály 50 l pH-érték ellenőrzése 

EK Support szerkezet rozsdamentes acélból

Kosár

Regsiztráció/Belépés

OPEN
Ha tetszett az oldalunk!

Ön szeretne hajnalban kelni?

A mai rohanó világunkban a kert a nyugalom szigete. A globálisan változó éghajlatunk számos kihívást okoz. A tavasz csapadékos, a nyár forró és száraz. Akinek kertje van, viszont szeretné élvezni a természet nyújtotta csodát. Ahhoz, hogy ez így is maradjon foglalkoznunk kell vele. A ráfordított munka mellett sajnos nagyon fontos tényező az anyagi szempont. Rengeteg kimutatással tudjuk igazolni, hogy a kertünknek a hajnali öntözés a legmegfelelőbb. A kert korai locsolása naponta vagy két naponta körülbelül 4-5 órát venne igénybe. Hajlandó Ön erre nap mint nap?? Természetesen érthető ha nem, és ilyenkor tudja a Mi segítségünket igénybe venni. Felmérjük- megtervezzük- és telepítjük Önnek az automata öntözőrendszerét! Nemcsak az idejét tudja másra fordítani hanem spórol is. Automata öntözéssel gazdaságossá tudja tenni kertje meglétét. Megoldás az Ön kezében van. Kéri a Mi segítségünket, vagy a web áruházunkból megrendeli és otthonában telepíti saját öntöző rendszerét.

 

Vissza felülre